Der er friske majskolber overalt i supermarkederne, og her viser jeg hvordan du kan bruge dem 😍
Friske majs må være på mig og min families top 3 over yndlingsgrøntsager. Smagen og sprødheden kan slet ikke maches, med de majs vi normalvis køber på dåse. Derfor er det med at udnytte majs sæsonen mens den er her, derfor får du her opskriften på en lækker salat med bl.a. smørristede majs, crisp salat og burrata.
Det her er min YNDLINGS salat lige nu, og jeg er sikker på du også vil elske den!
Salat med friske majs og burrata
Opskrift af: SophieUdnyt sæsonen for friske majskolber med denne sprøde og cremede salat med smørristede majs. Hvis du gerne vil spise grøntsager på en lækker og smagsfuld måde, så skal du prøve denne opskrift!
1
person10
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
1 god håndfuld crisp salat
1/2 majskolbe (ukogt)
1 tsk smør
2-4 cm cm agurk
2 spsk hakkede soltørrede tomater
1/2 burrata
- Topping
Syltede rødløg
Frisk basilikum
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær majskornene fra, ved at skære på langs af kolben. Skyl og klargør salaten.
- Varm smørret op i en pande, og steg majskernerne heri et par minutter til de har fået farve. Krydder med lidt salt og peber.
- Hak salaten groft, og skær agurker i små tern.
- Anret salaten med crisp salat, agurketern, stegte majs, soltørrede tomater, syltede rødløg, frisk basilikum og top med den halve burrata og friskværnet peber.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar