Mangler du også tit et lækkert og mættende mellemmåltid?
Kender du også det når man kommer hjem sulten og træt om eftermiddagen, og bare har brug for fornyet energi?
Det er her denne opskrift kommer ind i billedet.
Disse “cookie dough” barer egner sig perfekt til at forberede til ugen, idet de kan opbevares i fryseren. På denne måde har du altid en snack ved hånden, og indholdet af protein sikrer at du bliver mæt og tilfredsstillet 🙌
Protein cookie dough barer
Opskrift af: SophieDisse barer er intet mindre end fantastiske at have liggende i fryseren til et hurtigt, lækkert og mættende mellemmåltid!
Ret: SnacksSværhedsgrad: Nem
Antal
16
stkForberedelse
30
minutterHviletid
1
time
Tilberednings tilstand
Hold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
360 gram bløde dadler (vægt uden sten)
100 gram havregryn
60 gram proteinpulver
180 gram mørk chokolade
Flagesalt
Fremgangsmåde
- Tilsæt havregryn til en foodprocesser og blend til fint mel.
- Tilsæt proteinpulver og dadler og blend det hele til en ensartet, sammenhængende masse.
- Hæld blandingen i en skål.
- Hak ca. 30-40 g chokolade groft, og bland det i.
- Pres blandingen ud på et stykke bagepapir i den tykkelse der ønskes.
- Smelt den resterende chokolade, og hæld det ovenpå – spred det godt ud med en ske. Top med flagesalt (valgfrit).
- Stil den lækre cookie dough i fryseren til chokoladen har sat sig (ca. 1 time). Skær ud i passende stykker.
Bemærkninger
- Opbevares bedst i køleskab/fryser. Hvis de tages op fra fryseren, er de klar til at spises i løbet af ca. 5 min.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar