Dette er efterfølgeren til min seneste opskrift på ovnbagt risini (find opskriften her). Jeg elsker denne madlavningsmetode: at kunne tilsætte alle ingredienser i ét fad og lade ovnen gøre resten af arbejdet. Det er virkelig guld værd, især når man ikke ønsker at tilbringe lang tid i køkkenet.
På denne side præsenterer jeg en ny variation af one-pan risini pasta, denne gang i en cremet udgave med kylling og karry, som smager helt fantastisk! Hvis du undlader chiliflager og grøntsager (overvej at servere grøntsager ved siden af i stedet), er retten også meget børnevenlig.
Risini pasta (orzo) er, som navnet antyder, formet som ris, men det giver en anderledes smag og tekstur. Det er helt perfekt, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.
Prøv denne opskrift næste gang du gerne vil have et hurtigt, nemt og sundt måltid 😊
Ovnbagt risini med kylling og karry
Opskrift af: SophieEn fantastisk nem og smagfuld ovnbagt pastaret med risini (også kendt som orzo), kylling, grøntsager i en cremet karrysauce.
4
servings30
minutter40
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
200 gram risini (eller orzo)
450 gram kyllingebryst
500 ml kogende vand
1 grøntsagsbouillonterning
1 løg
1/2 squash
200 gram cherrytomater
330 ml madlavningsfløde
2 tsk karrypulver
1 tsk røget paprika
1/2 tsk chiliflager
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak løg, og skær kylling, tomat og squash ud i små tern.
- Tilsæt risini, løg, tomat, squash, kylling, krydderier og madlavningsfløde til et ovnfast fad.
- Opløs bouillonterning i 500 ml kogende vand og hæld det over. Rør godt rundt.
- Fold sølvpapir over fadet, og bag i ovnen i 30-45 min. Rør rundt et par gange undervejs.
- Servér med godt brød 🙌
Bemærkninger
- Retten smager næsten endnu bedre dagen efter. Den er også god kold fx til frokost.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar