En uimodståelig middagsret…
Der er få ting, der kan slå en lækker og cremet pastaret, især når den er sammensat af saftige kyllingekødboller og en smagfuld pestosauce 😍
Denne ret er både nem at lave og fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til både travle hverdagsaftener eller til gæster.
Alt i én pande
Udover tilberedningen, får du også både kulhydrat (pasta), protein (kylling) og grøntsager samlet i én ret, hvilket også er skønt, da det ikke er nødvendigt at tænke over tilbehør.
Idéer til variation
- Grøntsager: Tilsæt grøntsager som spinat, soltørrede tomater eller ristede peberfrugter for ekstra smag.
- Krydderier: Eksperimentér med forskellige krydderier og urter som oregano eller timian.
- Pasta: Prøv forskellige typer pasta som fusilli, rigatoni eller tagliatelle for variation.
Denne ret kombinerer enkelhed med masser af smag. De saftige kødboller sammen med den cremede pestosauce skaber en perfekt smagsbalance i måltidet. Prøv denne opskrift næste gang, du har lyst til et hurtigt men lækkert måltid 😊
Kyllingekødboller og pasta i cremet pestosauce
Opskrift af: SophieEn uimodståelig middagsret bestående af saftige kyllingekødboller i en lækker og cremet pestosauce.
4
personer29
minutter30
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
- Kødboller
450 gram hakket kylling
2 æg
1 dl rasp
1/2 dl mælk
1 håndfuld persille (finthakket)
2 fed hvidløg
Salt & peber
- Sauce
330 ml madlavningsfløde
2 spsk cremet basilikumpesto
1 bundt forårsløg
1 dl frosne ærter
1 dl pastavand
1 grøntsagsbouillonterning
- Pasta
200 gram pasta (tørvægt)
Fremgangsmåde
- Tilsæt alle ingredienser til kødbollerne i en skål/røremaskine, og rør det godt sammen.
- Form farsen til små kødboller (ca. 20 stk) på en bageplade. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennembagt.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Hak forårsløg og svits det herefter på en pande i lidt olie. Tilsæt madlavningsfløde, pesto, bouillonterning, ærter og 1 dl pastavand til panden og lad det simre i 10 minutter.
- Dræn pastaen når den er færdigkogt, og tilsæt pastaen til panden sammen med kødbollerne. Rør det hele godt sammen.
- Anret med lidt hakket persille og evt. lidt friskrevet parmesan.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar