Kyllingekødboller og pasta i cremet pestosauce

En uimodståelig middagsret…

Der er få ting, der kan slå en lækker og cremet pastaret, især når den er sammensat af saftige kyllingekødboller og en smagfuld pestosauce 😍

Denne ret er både nem at lave og fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til både travle hverdagsaftener eller til gæster.

Alt i én pande

Udover tilberedningen, får du også både kulhydrat (pasta), protein (kylling) og grøntsager samlet i én ret, hvilket også er skønt, da det ikke er nødvendigt at tænke over tilbehør.

Idéer til variation

  • Grøntsager: Tilsæt grøntsager som spinat, soltørrede tomater eller ristede peberfrugter for ekstra smag.
  • Krydderier: Eksperimentér med forskellige krydderier og urter som oregano eller timian.
  • Pasta: Prøv forskellige typer pasta som fusilli, rigatoni eller tagliatelle for variation.

Denne ret kombinerer enkelhed med masser af smag. De saftige kødboller sammen med den cremede pestosauce skaber en perfekt smagsbalance i måltidet. Prøv denne opskrift næste gang, du har lyst til et hurtigt men lækkert måltid 😊

Kyllingekødboller og pasta i cremet pestosauce

Kyllingekødboller og pasta i cremet pestosauce

Opskrift af: Sophie

En uimodståelig middagsret bestående af saftige kyllingekødboller i en lækker og cremet pestosauce.

Ret: AftensmadSværhedsgrad: Nem
0.0 fra 0 bedømmelser
Personer

4

personer
Forberedelse

29

minutter
Tilberedning

30

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • Kødboller
  • 450 gram hakket kylling

  • 2 æg

  • 1 dl rasp

  • 1/2 dl mælk

  • 1 håndfuld persille (finthakket)

  • 2 fed hvidløg

  • Salt & peber

  • Sauce
  • 330 ml madlavningsfløde

  • 2 spsk cremet basilikumpesto

  • 1 bundt forårsløg

  • 1 dl frosne ærter

  • 1 dl pastavand

  • 1 grøntsagsbouillonterning

  • Pasta
  • 200 gram pasta (tørvægt)

Fremgangsmåde

  • Tilsæt alle ingredienser til kødbollerne i en skål/røremaskine, og rør det godt sammen.
  • Form farsen til små kødboller (ca. 20 stk) på en bageplade. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennembagt.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Hak forårsløg og svits det herefter på en pande i lidt olie. Tilsæt madlavningsfløde, pesto, bouillonterning, ærter og 1 dl pastavand til panden og lad det simre i 10 minutter.
  • Dræn pastaen når den er færdigkogt, og tilsæt pastaen til panden sammen med kødbollerne. Rør det hele godt sammen.
  • Anret med lidt hakket persille og evt. lidt friskrevet parmesan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk