Fyldte dadler med pistaciecreme

Dubai-inspirerede Medjool dadler fyldt med pistaciecreme og kadayif

Dubai chokolade hitter stadig (med god grund), og derfor har jeg lavet endnu en variation af Dubai chokolade med dadler. Medjool-dadler er kendt for deres naturlige karamelsmag, og når de fyldes med pistaciecreme, opnår du en perfekt balance mellem det søde og det salte. Kadayif (tynde filodejsstrimler) tilføjer en lækker sprødhed, der løfter hele oplevelsen. De fyldte dadler er selvfølgelig overtrukket med chokolade – alt i alt er det en helt uimodståelig dessert! 🙌

Årets julekonfekt?

Disse fyldte dadler er perfekte som en luksuriøs dessert eller en hurtig snack. Jeg forestiller mig at de kommer til at være en del af årets julekonfekt herhjemme, da jeg syntes de passer godt til sæsonen, samtidig med at de er dekorative.

Tips til variationer:

  • Prøv at bruge hasselnødde- eller mandelcreme som fyld i stedet for pistacie.
  • Skift mørk chokolade ud med lys- eller hvid chokolade.
  • Eksperimentér med drys som ristede kokosflager, frysetørret hindbær, krymmel, mandelsplitter eller hasselnøddeflager.

Mulighederne er mange, og der er helt sikker mulighed for at være kreativ med denne opskrift! 😍

Dubai Dadler

Dubai Dadler

Opskrift af: Sophie

Dubai-inspirerede Medjool dadler fyldt med pistaciecreme og kadayif

0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

10

stk
Forberedelse

30

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • ~10 medjool dadler

  • 75 gram kadayif

  • 180 gram pistaciecreme

  • 20 gram smør

  • 150 gram mørk chokolade

  • Pynt (valgfrit)
  • Hvid chokolade, smeltet

  • Hakkede pistacienødder

Fremgangsmåde

  • Start med at skære kadayif i mindre stykker.
  • Opvarm smør på en pande og tilsæt kadayif. Steg til det er sprødt og gyldent, og husk at røre rundt undervejs.
  • Bland den sprøde kadayif med pistaciecremen i en skål.
  • Fjern sten fra dadlerne og fyld med pistaciefyldet.
  • Overtræk med mørk chokolade.
  • Pynt evt. med lidt hvid chokolade eller hakkede pistacienødder.

Bemærkninger

  • Opbevares bedst på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk