Everything Bagel Focaccia – To Opskrifter, Én Perfekt Kombination
I denne opskrift kombinerer vi to af mine all-time favorit opskrifter, nemlig en lækker, langtidshævet surdejsfocaccia med en hjemmelavet everything bagel-krydderiblanding. Denne kombination giver et perfekt mix af den luftige focaccia dej med en salt og sprød topping, som du bare må prøve 🙏
Hvad er Everything Bagel Krydderi?
Everything bagel-krydderi stammer fra den klassiske amerikanske bageltopping, som “Trader Joe’s” er kendt for at forhandle. Blandingen består af sesamfrø, birkes, hvidløg/løg og salt som giver en utrolig lækker smag og sprød tekstur. Det er en alsidig krydderiblanding, der kan bruges til meget mere end bagels – og på focaccia fungerer den helt perfekt!
Hvorfor fungerer det godt på focaccia?
Sesamfrø og birkes bidrager med en let nøddeagtig smag og et knasende element, samtidig med at hvidløg og salt fremhæver smagene.
Kort sagt – den luftige, saftige focaccia kombineret med den sprøde, smagfulde topping gør denne opskrift helt uimodståelig! 😍
Her er alt du skal bruge
Det kræver kun få ingredienser at lave bagel-krydderi derhjemme, og når du først har dem på hylden, kan du nemt blande en ny portion igen og igen.
Ingredienser:
✔ Sesamfrø (både hvide og sorte)
✔ Birkes
✔ Tørret hvidløg og/eller tørret løg
✔ Flagesalt
Find opskriften på hjemmelavet bagel-krydderi HER.
Er du klar til at tage dit focaccia til næste niveau?
Prøv denne opskrift og del endelig din oplevelse med mig i kommentarfeltet eller tag mig på instagram! ✨
“Everything bagel” focaccia
Opskrift af: Sophie“Everything bagel” krydderi kan bruges til meget andet end bagels! Her bruges det som en sprød topping på et klassisk surdejsfocaccia.
Hold skærmen tændt mens du laver mad
Fremgangsmåde
- Start med at lave din krydderiblanding – hvis blandingen opbevares i et lufttæt glas kan den nemlig holde sig længe (obs. dog ikke længere end de enkelte krydderier/frø som anvendes, så tjek holdbarheden på disse).
- Følg trin 1-10 i focaccia opskriften. Når dejen har efterhævet og er klar til bagning, toppes dejen med et jævnt lag olie efterfulgt af krydderiblandingen (du kan bruge en større/mindre mængde alt efter præference). Lav huller i dejen med fingrene, og herefter skal brødet bare bages i ovnen som angivet i opskriften.
Skriv et svar