“Everything bagel” focaccia

Everything Bagel Focaccia – To Opskrifter, Én Perfekt Kombination

I denne opskrift kombinerer vi to af mine all-time favorit opskrifter, nemlig en lækker, langtidshævet surdejsfocaccia med en hjemmelavet everything bagel-krydderiblanding. Denne kombination giver et perfekt mix af den luftige focaccia dej med en salt og sprød topping, som du bare må prøve 🙏

Hvad er Everything Bagel Krydderi?

Everything bagel-krydderi stammer fra den klassiske amerikanske bageltopping, som “Trader Joe’s” er kendt for at forhandle. Blandingen består af sesamfrø, birkes, hvidløg/løg og salt som giver en utrolig lækker smag og sprød tekstur. Det er en alsidig krydderiblanding, der kan bruges til meget mere end bagels – og på focaccia fungerer den helt perfekt!

Hvorfor fungerer det godt på focaccia?

Sesamfrø og birkes bidrager med en let nøddeagtig smag og et knasende element, samtidig med at hvidløg og salt fremhæver smagene.

Kort sagt – den luftige, saftige focaccia kombineret med den sprøde, smagfulde topping gør denne opskrift helt uimodståelig! 😍

Her er alt du skal bruge

Det kræver kun få ingredienser at lave bagel-krydderi derhjemme, og når du først har dem på hylden, kan du nemt blande en ny portion igen og igen.

Ingredienser:

✔ Sesamfrø (både hvide og sorte)
✔ Birkes
✔ Tørret hvidløg og/eller tørret løg
✔ Flagesalt

Find opskriften på hjemmelavet bagel-krydderi HER.

Er du klar til at tage dit focaccia til næste niveau?

Prøv denne opskrift og del endelig din oplevelse med mig i kommentarfeltet eller tag mig på instagram! ✨

"Everything bagel" focaccia

“Everything bagel” focaccia

Opskrift af: Sophie

“Everything bagel” krydderi kan bruges til meget andet end bagels! Her bruges det som en sprød topping på et klassisk surdejsfocaccia.

0.0 fra 0 bedømmelser
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • Everything bagel krydderi (klik HER)

  • Surdejsfocaccia (klik HER)

Fremgangsmåde

  • Start med at lave din krydderiblanding – hvis blandingen opbevares i et lufttæt glas kan den nemlig holde sig længe (obs. dog ikke længere end de enkelte krydderier/frø som anvendes, så tjek holdbarheden på disse).
  • Følg trin 1-10 i focaccia opskriften. Når dejen har efterhævet og er klar til bagning, toppes dejen med et jævnt lag olie efterfulgt af krydderiblandingen (du kan bruge en større/mindre mængde alt efter præference). Lav huller i dejen med fingrene, og herefter skal brødet bare bages i ovnen som angivet i opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk