Biscoff Cookies (2 personer)

Verdens bedste Biscoff cookies?

Lad os fortsætte serien med opskrifter på cookies til 2 personer. Opskriften er perfekt til de tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at bage en hel plade cookies, men blot skal bruge en lille snack/dessert til dig og én du holder af. Lad mig allerede afsløre – de her biscoff cookies smager fuldstændig vanvittigt… Måske endda verdens bedste Biscoff cookie? Det skal du selvfølgelig selv have lov at vurdere 😉

Det bedste af det hele, er at opskriften hverken kræver hviletid eller udstyr (ud over en gaffel). Dejen kan vitterligt bikses sammen på 10 minutter og bages på 10 minutter 🙌

Hvis du elsker biscoff så er disse cookies virkelig en sikker vinder! Selv hvis du endnu ikke har smagt biscoff, vil jeg godt satse på at du kommer til at elske dem 😍

Biscoff Cookies (2 personer)

Biscoff Cookies (2 personer)

Opskrift af: Sophie

Den ultimative cookie opskrift som er sprød uden på og cremet indeni, med en uimodståelig smag af biscoff.

Ret: Bagværk, DessertSværhedsgrad: Nem
0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

2

stk
Forberedelse

10

minutter
Tilberedning

10

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 25 gram biscoff

  • 15 gram smør

  • 1 æggeblomme

  • 12 gram rørsukker

  • 25 gram brun farin

  • 45 gram hvedemel

  • 1/4 tsk vaniljesukker

  • 1/4 tsk bagepulver

  • 1/2 spsk mælk

  • Øvrigt
  • Rørsukker

Fremgangsmåde

  • Tilsæt smør, biscoff, sukker og brun farin til en skål og mos det sammen med en gaffel.
  • Tilsæt æggeblommen og rør den sammen med.
  • Tilsæt mel, vanilje, bagepuver og mælk, og rør det hele sammen til en ensartet dej.
  • Form dejen til 2 kugler og rul dem i lidt rørsukker.
  • Placér kuglerne på en bageplade (med god afstand), og bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. (Obs. se note nedenfor ang. bagetid).
  • Lad de lækre cookies køle en smule af inden de nydes!

Bemærkninger

  • OBS. husk at holde øje med din ovn, da det er vigtigt at disse cookies ikke bliver overbagt (og dermed bliver tørre). Målet er at kagerne skal være gyldne i kanten, men stadig være en smule bløde i midten når de tages ud (dette skyldes at tilberedningen fortsætter efter de er kommet ud af ovnen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk