Banan “Snickers”

En himmelsk mundfuld

Prøv at forestille dig kombinationen af chokolade, karamel, peanuts og banan i én og samme mundfuld… Jeg vidste allerede på forhånd at resultatet ville blive intet mindre end himmelsk, og ganske rigtigt!

Det ser måske lidt teknisk ud med sådan en fyldt chokolade, men det er faktisk utrolig simpelt. Jeg fandt en silikoneform i netto til billige penge, og jeg har ikke engang tempereret chokoladen (don’t tell anyone 🤫). Alligevel var denne uimodståelige dessert super nem at arbejde med, og det var heller intet problem at tage dem ud af formen.

Jeg har kun forsøgt mig med runde forme, men jeg er overbevist om at andre forme vil fungere lige så godt. Et alternativ til den runde form, kunne være en silikone isterningebakke, med plads til store isterninger. Du kan sagtens være kreativ, og bruge hvad du har 🥰

Hvis du kan lide chokolade, karamel, banan og peanuts, så må du prøve denne opskrift!

"Banan snickers"

“Banan snickers”

Opskrift af: Sophie

En uimodståelig snack bestående af mørk chokolade, karamel, peanuts, peanutbutter og banan.

Ret: Desser, Snacks
0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

9

stk
Forberedelse

20

minutter
Hviletid

40

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 1/2 banan

  • 80-100 gram mørk chokolade

  • ca 9 tsk dulce de leche

  • ca 9 tsk creamy peanutbutter

  • Saltede peanuts

Fremgangsmåde

  • Placér en silikone chokoladeform i fryseren. Imens smeltes chokoladen, og skær bananen i skiver.
  • Tag formen ud af fryseren, og læg ca. 1 tsk chokolade i hver form. Brug en ske til at fordele chokoladen op langs kanten.
  • Stil formen med chokolade tilbage i fryseren i ca. 10 minutter, eller til chokoladen er fast.
  • Fyld nu formene i følgende rækkefølge: 1 tsk dulce de leche, et par peanuts, 1 tsk peanutbutter og en skive banan. Til sidst toppes med endnu en teske smeltet chokolade. Smør det godt ud, så det dækker hele overfladen.
  • Stil formen tilbage i fryseren i ca. 20-30 minutter til chokoladen er helt stivnet.
  • Fjern de små chokoladecups fra formen, og nyd med det samme, eller opbevar i køleskab eller fryser (afhængig af hvornår de skal spises, se note nedenfor).

Bemærkninger

  • OBS. denne opskrift er bedst at spise samme dag. Hvis du ikke regner med at bruge dem alle, anbefaler jeg at fryse dem ned efter de er lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk