Disse havrekager er pakket med havregryn, banan og biscoff. De egner sig perfekt som en lækker snack/mellemmåltid, og så er de fryseegnede. På det seneste har jeg selv brugt dem til min datters madpakke, det er nemt at lægge en frossen havrekage i madkassen, så er den nemlig tøet op og klar til at spise til frokost/eftermiddag 🥰
Havrekager med banan & biscoff
Opskrift af: SophieLækre havrekager fyldt med havregryn, banan og bscoff. De er helt perfekte til mellemmåltider/madpakker, og derudover er de fryseegnede.
Ret: SnacksSværhedsgrad: Nem
Antal
12
stkForberedelse
15
minutterTilberedning
20
minutter
Tilberednings tilstand
Hold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
3-4 bananer (afhængig af størrelse)
4 spsk biscoff
4 dl grovvalsede havregryn
2 æg
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Mos bananer og biscoff sammen med en gaffel. Pisk herefter æg sammen med.
- Tilsæt havregryn, vaniljesukker og bagepulver. Tilsæt en smule mere havregryn hvis blandingen er meget våd, men ellers kan dejen hvile i 5 minutter, så trækker havregrynene væske til sig.
- Form til små toppe/kugler på en bageplade i den størrelse du ønsker (jeg fik 12 stk). Top med hakket mørk chokolade.
- Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 20 min.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar