Havrekager med banan & biscoff

Disse havrekager er pakket med havregryn, banan og biscoff. De egner sig perfekt som en lækker snack/mellemmåltid, og så er de fryseegnede. På det seneste har jeg selv brugt dem til min datters madpakke, det er nemt at lægge en frossen havrekage i madkassen, så er den nemlig tøet op og klar til at spise til frokost/eftermiddag 🥰

Havrekager med banan & biscoff

Havrekager med banan & biscoff

Opskrift af: Sophie

Lækre havrekager fyldt med havregryn, banan og bscoff. De er helt perfekte til mellemmåltider/madpakker, og derudover er de fryseegnede.

Ret: SnacksSværhedsgrad: Nem
0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

12

stk
Forberedelse

15

minutter
Tilberedning

20

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 3-4 bananer (afhængig af størrelse)

  • 4 spsk biscoff

  • 4 dl grovvalsede havregryn

  • 2 æg

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Mos bananer og biscoff sammen med en gaffel. Pisk herefter æg sammen med.
  • Tilsæt havregryn, vaniljesukker og bagepulver. Tilsæt en smule mere havregryn hvis blandingen er meget våd, men ellers kan dejen hvile i 5 minutter, så trækker havregrynene væske til sig.
  • Form til små toppe/kugler på en bageplade i den størrelse du ønsker (jeg fik 12 stk). Top med hakket mørk chokolade.
  • Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 20 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk