Bagt græskar havregrød

Bagt havregrød er min YNDLINGS måde at spise havregrød, da det mest af alt minder om kage. Denne gang har jeg lavet en efterårs-inspireret version med smag af græskarkage. Den perfekte måde at starte dagen en kølig efterårsmorgen 🍂🍁

Det skal du bruge til denne opskrift:

Pumpkin pie krydderi: den perfekte blanding af varme krydderier

Græskarpuré: giver smagen af græskarkage til havregrøden, men derudover bidrager græskar også med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og den er særligt rig på A vitamin, C vitamin, betacaroten, folat og kalium.

Bagt græskar havregrød

Bagt græskar havregrød

Opskrift af: Sophie

Bagt havregrød med græskar og varme krydderier

Køkken: Morgenmad
0.0 fra 0 bedømmelser
Personer

1

person
Forberedelse

10

minutter
Tilberedning

20

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 1 dl grovvalsede havregryn

  • 1 æg

  • 2 spsk græskarpuré

  • 1 tsk brun farin

  • 1 dl mælk (jeg bruger mandelmælk)

  • 1/4 tsk bagepulver

  • 1/4 tsk vaniljesukker

  • 1/4 tsk pumpkin pie krydderi

Fremgangsmåde

  • Brug en gaffel til at piske græskarpuré, brun farin og æg sammen i en skål.
  • Tilsæt havregryn, bagepulver, vaniljesukker og pumpkin pie krydderi og rør det sammen.
    Rør mælk i til sidst.
  • Smør en lille ovnfast form med lidt flydende fedtstof f.eks. becel. Hæld blandingen heri.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til den er gylden på overfladen.
  • Servér som havrekagen som den er, eller top med vaniljeskyr, ahornsirup, nødder eller lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk